E-hiteles cégkivonat példa

Az e-hiteles cégkivonat es3 formátumú fájl, mely elektronikus aláírást és időbélyegzőt tartalmaz.

A Cégkivonat.com a KIM Céginformációs Szolgálat adatbázisából szolgáltatja a vásárlás pillanatában hatályban lévő, hiteles információkat tartalmazó es3 formátumú e-hiteles cégkivonatot.

E-hiteles cégkivonat felhasználása

Az e-hiteles cégkivonat a hatályos adatokat tartalmazza, mindezt elektronikusan hitelesített, es3 fájl formátumban. A legtöbb pénzintézet és hivatal elfogadja, sőt sok esetben kifejezetten kéri az e-hiteles cégkivonat formátumot, de jelenleg még vannak kivételek. Kérjük, a rendelés előtt minden esetben kérdezze meg a befogadót, hogy elfogadja-e az es3 formátumú, e-hiteles cégkivonatot. Az oldalunkon beszerezhető a közhiteles (papír alapú) cégkivonat is, melyek hitelességi szintje a legmagasabb.

E-hiteles cégkivonat szállítása

Az e-hiteles cégkivonatot rendszerünk automatikusan lekéri a központi adatbázisból és az a rendelés utolsó lépésében azonnal letölthető.

Az e-hiteles cégkivonat tartalma

Az e-hiteles cégkivonatban megtalálható az összes információ, mely a megrendelés pillanatában hatályos. (A korábbi, müdosított, törölt adatok megtekintéséhez válassza a cégmásolat dokumentumot.)

Az ES3 fájl megnyitása

Az e-hiteles cégkivonat .es3 fájl formátumban tölthető le. Megnyitása a Microsoft Windows alatt Microsec e-Szigno programmal, vagy és minden operációs rendszeren a Web Szigno weboldalon lehetséges. 

E-hiteles cégkivonat példa

(A cégkivonat tartalma cég típusonként és cégenként eltérő lehet)

E-hiteles Cégkivonat megnyitása
E-hiteles Cégkivonat alap adatai
E-hiteles Cégkivonat hiteleéés ellenőrzés
Értékelje az oldalt!
* * * * . -
4,5/5 (2 értékelés)

Címkék: e-hiteles cégkivonat, cégdokumentum minta