Ügyélszolgálat
H-P: 9-17 óráig
Kérdezzen online!

E-közhiteles cégkivonat minta

E-közhiteles cégkivonat (es3 formátum) minősített elektronikus aláírással, időbélyeggel ellátott dokumentum. Az e-közhiteles cégkivonat közokirat.

Szolgáltatásunkon keresztül 0-24 órában közvetlenül a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálatának adatbázisából hiteles, hatályos, (aktuális napi frissítésű) adatokat tartalmazó e-közhiteles cégkivonat tölthető le.


Felhasználása

Az e-közhiteles cégkivonat közokirat. Hatályos, hiteles, napi frissítésű adatokat tartalmaz, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírása, valamint időbélyege garantálja a hiteles adatok sérthetetlenségét. A dokumentum aláírása minősített biztonságú, ezért közokiratnak minősül. Elektronikus dokumentumként közokirat, kinyomtatva nem őrzi meg az elektronikus aláírás biztonságát. Mivel közokirat, az e-közhiteles dokumentumot minden olyan helyen elfogadják, ahol elektronikus formában kérik be a dokumentumot. Oldalunkon többféle cégkivonat megrendelhető (Cégkivonat, e-hiteles cégkivonat, e-közhiteles cégkivonat, közhiteles cégkivonat).


Kézbesítés

Automatikus online szolgáltatás, 0-24 órában letölthető. Az e-hiteles cégkivonat online dokumentum, fizetés után azonnal e-mailben kapja meg a Vásárló. Az e-közhiteles dokumentumot az ingyenes e-szigno (www.e-szigno.hu) programmal lehet megtekinteni.


E-közhiteles cégkivonat tartalma

A cégkivonat tartalmazza az adott időpontban fennálló hatályos bejegyzéseket. (Törölt adatokat nem tartalmaz, csak az aktuális hatályban levő hatályos adatokat.)


ES3 fájl megnyitása

Az .es3 fájlok megnyitása az e-Szigno programmal lehetséges. A program legfrissebb verziójának letöltéséhez kattintson erre a linkre: Es3 fájl megnyitás - E-Szigno program letöltése (Vagy keresse fel az e-szigno.hu oldalt.)


E-közhiteles cégkivonat minta

(A cégkivonatok felépítése cégenként eltérhet egymástól)

 
 
 
 

Rendeljen most e-közhiteles cégkivonatot, melyhez először keressen a cégre a fenti keresővel!