Ügyélszolgálat
H-P: 9-17 óráig
Kérdezzen online!

Mérleg, eredménykimutatás példa

A vásárlás során kiválasztott cég adott évi mérlege, eredménykimutatása vagy kiegészítő melléklete. A kiválasztott évtől függően különböző formátumban érhető el, éjjel-nappal, hétközben és ünnepnapokon is rendelhető. A mérlegeket hiteles forrásból szolgáltatjuk és elérhető el. A mérleg minden esetben csak a kiválasztott év(ek) adatait tartalmazza.

Mérleg típusok

Mérleg

Az adott időpillanatban bemutatja a vállalkozás vagyonának (eszközeinek) összetételét, és ezek finanszírozási forrását (források).

Eredménykimutatás

Nem pillanatfelvétel, hanem egy adott időszakra mutatja a vállalkozás bevételeit, ráfordításait, és az adózott ill. a mérleg szerinti eredményt.

Kiegészítő melléklet

Olyan kiegészítő adatokat tartalmaz, mely segít a mérleg és eredménykimutatás adatainak megértéséhez

Elektronikus formátumú mérlegek

A friss mérlegek MS Excel (XLS) formátumban érhetőek el, és a rendelés során lehetőség van egyszerre több éves mérleg kiválasztására. Több év választásakor az évek a dokumentumban különböző füleke kerülnek (egyetlen dokumentumot kap). A régebbi mérlegek HTML vagy PDF formátumban érhetők el. Az ilyen mérlegeket - az adatforrás miatt - csak külön-külön lehet megrendelni.

Mérleg adatok felhasználása

A mérleg az egyik legfontosabb céginformációs forrás a piacelemzés, konkurenciaelemzés, konkurenciafigyelés során. E mellett alkalmas a piackutatás és a marketingtervek alapadatainak meghatározásához. A mérlegek - tekintve a cégek számára fent álló leadási határidőket - csak a tárgyév második vagy harmadik negyedévében állnak rendelkezésre.

Mérleg, eredménykimutatás és kiegészítő melléklet letöltése

A mérleget a Céginformációs Szolgálat adatbázisából valós időben töltjük le, Ön a rendelés utolsó lépésében azonnal letöltheti.

Mérleg példák formátumonként

Rendeljen most céges mérleget, keresse meg a céget a keresővel!