Ügyélszolgálat
H-P: 9-17 óráig
Kérdezzen online!

Gyakran ismételt kérdések

Cégkivonat.com 0-24 online céginformációs szolgáltatás. Egyszerűen, gyorsan szerezhet be bármilyen cégkivonatot, pénzügyi mérlegadatot, cégdokumentumot.

  1. Cégdokumentumok
  2. Fizetési módok
  3. Kézbesítés
  4. Árak

Cégdokumentumok

Közhiteles cégkivonat

A közhiteles cégkivonat nyomtatott dokumentum, mely aláírással, bélyegzővel kerül hitelesítésre. Mindenhol elfogadják, akár a megrendelés napján kézhez veheti. Közhiteles cégkivonat minta...

E-hiteles cégkivonat

Az E-hiteles cégkivonat es3 fájlformátumban érhető el. Használata egyszerű, nincs szükség nyomtatásra, a hitelesítést szerver végzi. Az es3 fájlt rendszerint a bankok, és egyéb hivatalos intézmények is elfogadják. E-hiteles cégkivonat minta...

Cégkivonat

A cégkivonat online, azonnal letölthető dokumentum. Naprakész, hivatalos, a cégbíróság által kezelt adatokat tartalmazza könnyen elérhető formában. Cégkivonat minta...

Pénzügyi mérleg

A mérleg tartalmazza a cég adott időpillanatban aktuális vagyonát, és finanszírozási forrásait. Az eredménykimutatás adott időszakra mutatja a bevételi, kiadási oldalt, és az eredményt. Mérleg minta...

Cégmásolat

A cégmásolat a cég teljes történetéről információkat nyújt. Tartalmazza az alap információkat, a tulajdoni változásokat, bírósági eljárásokat, jogelődöket és utódokat. Cégmásolat minta...

 

Cégminősítés

A cégminősítés a D&B Credit Check Riport segítségével mélyreható céginformációkat nyújt. A dokumentum tartalmazza a kockázatelemzéshez szükséges információkat, fizetési morálra vonatkozó információkat csakúgy, mint a céget érintő cégbírósági eljárásokat. Cégminősítés minta...

Fizetési módok

Bankkártyás fizetés

Internetes fizetésre alkalmas bankkártyával, függetlenül attól, melyik bank bocsátotta ki. Biztonságos, gyors fizetési mód. ÁFA-s számlát a rendszer automatikusan állítja ki a megrendelés során megadott számlázási adatokra.

Online banki átutalás

Bármilyen bankból utalhat. A megrendelés során feltüntetett adatokkal kell elindítani az utalást. Az összeg beérkezésekor rendszerünk automatikusan küldi a megadott e-mail címre a dokumentumot, vagy közhiteles cégkivonat esetében a megrendelés visszaigazolását. OTP, CIB, BB bankok esetén munkanapokon 10percen belül teljesül az utalás! Egyéb bank esetén a következő munkanapon teljesül a szolgáltatás. ÁFA-s számlát a rendszer automatikusan állítja ki a megrendelés során megadott számlázási adatokra.

Mobil vásárlás

T-mobile és Telenor ügyfelek vehetik igénybe, mobiltelefon számlájuk terhére. A megrendelés során mobilszámuk megadásával kezdeményezhetik a vásárlást. A megvásárolandó szolgáltatás díját válasz SMS-ben kell jóváhagyni. ÁFA-s számlát a mobilszolgáltató az előfizető nevére állít ki céginformációs szolgáltatásról.

Emelt díjas telefonhívás

T-mobile, Telenor, Invitel, Hungarotel, Monortel területekről elérhető, amennyiben az emelt díjas számok nincsenek letiltva. Az emelt díjas szolgáltatás díja a havi telefonszámlában jelentkezik. ÁFA-s számla nem igényelhető emelt díjas szolgáltatás esetén.

Kézbesítés

Elektronikus dokumentum

fizetés után percek alatt elektronikus formában letölthető, valamint e-mailben is megkapja a Vásárló.

Közhiteles dokumentum

Postán - nincs külön postázási díj. Munkanapokon (kivéve péntek) 12 óráig kifizetett megrendeléseket a megrendelés napján elsőbbséggel postázzuk. 12 óra után kifizetett megrendeléseket a következő munkanapon postázzuk.

Futárral - futárdíj ellenében. Munkanapokon (kivéve péntek) 12 óráig leadott megrendeléseket a megrendelés napján kiszállítjuk (14 órától)! Futáros kiszállítás esetén a dokumentum díját készpénzzel is kiegyenlítheti!

Árak

Az egyes cégdokumentumok árai fizetési módtól függően változnak. Közhiteles dokumentum futáros kiszállítása esetén a futárdíj külön számolandó. A cégdokumentumok árlistáját itt megtekintheti.

További fontos tudnivalók

Bármelyik fizetési módot is választja, az online (nem papíralapú) dokumentumokat a sikeres fizetést követően azonnal letöltheti számítógépére (Cégminősítés esetében 5 munkaórán belül). Emellett a rendszer sikeres fizetéskor a megadott e-mail címre is automatikusan elküldi a dokumentumot. A megrendelés és a fizetés minden lépésénél súgó segíti az eligazodást.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További információ