Ügyélszolgálat
H-P: 9-17 óráig
Kérdezzen online!

Cégkivonat fajták

Aláírási címpéldány/Aláírási-minta

Aláírási címpéldány/Aláírási-minta elektronikus es3 aktába csomagolt pdf dokumentum. Az es3 akta kicsomagolásához az ingyenes e-szignó program szükséges.

Cégkivonat

A cégkivonat online, azonnal letölthető dokumentum. Naprakész, hivatalos, a cégbíróság által kezelt adatokat tartalmazza könnyen elérhető formában.

E-hiteles cégkivonat

Az E-hiteles cégkivonat es3 fájlformátumban érhető el. Használata egyszerű, nincs szükség nyomtatásra, a hitelesítést szerver végzi. Az es3 fájlt rendszerint a bankok, és egyéb hivatalos intézmények is elfogadják.

Cégmásolat

A cégmásolat a cég teljes történetéről információkat nyújt. Tartalmazza az alap információkat, a tulajdoni változásokat, bírósági eljárásokat, jogelődöket és utódokat.

Mérleg

A mérleg tartalmazza a cég adott időpillanatban aktuális vagyonát, és finanszírozási forrásait. Az eredménykimutatás adott időszakra mutatja a bevételi, kiadási oldalt, és az eredményt.

Közhiteles cégkivonat

A közhiteles cégkivonat nyomtatott dokumentum, mely aláírással, bélyegzővel kerül hitelesítésre. Mindenhol elfogadják, de számolni kell a kiszállítási idővel.

A Társasági szerződés, azaz Alapító okirat is megrendelhető. Megrendelést követően 2 munkanapon belül e-mailben megküldjük az alapító okirat elektronikus változatát.

Céges névjegy

A céges névjegy azonnal elérhető, online dokumentum, mely hiteles forrásból származik és tartalmazza a cég alapvető adatait.

Cégminősítés

A cégminősítés a D&B Credit Check Riport segítségével mélyreható céginformációkat nyújt. A dokumentum tartalmazza a kockázatelemzéshez szükséges információkat, fizetési morálra vonatkozó információkat csakúgy, mint a céget érintó cégbírósági eljárásokat.


Cégkivonatok árai

A cégkivonatok, mérleges és más dokumentumok ára nem változik a tartalom függvényében. Az egyes fizetési módok költségei miatt mégis különböző árakon juthat a letölthető és közhiteles cégadatokhoz. Rendelés során pontos nettó és bruttó cégkivonat árakat jelenítünk meg a kiválasztott dokumentumhoz és az összes elérhető fizetési mód közül kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. Részletes árlista...

Cégkivonat formátumok

A cégkivonatok, mérlegek, cégmásolatok elérhetőek papír alapon. Az azonnal letölthető, elektronikus dokumentumok HTML, PDF, XLS vagy ES3 formátumban állnak rendelkezésre, dokumentum típustól függően. A HTML formátumot internet böngészővel, a PDF-et Adobe Reader programmal, az XLS-t Excel vagy Openoffice táblázatkezelővel, az ES3 - elektronikusan aláírt - fájlokat pedig a Microsec E-Szignó (Windows) programmal vagy pedig a Microsec WebSzignó weboldalon tudja megnyitni.

Cégkivonat fizetési módjai

A fizetési módot a rendelés során Önnek kell kiválasztania. A fizetési módtól függően változhat a cégdokumentum ára.

Hitelességi szint

  • 3 = harmadik szint, melyet hiteles forrásból biztosítunk.
  • 2 = második szint, melyet elektronikus hitelesítéssel biztosítunk
  • 1 = legmagasabb szint, melyet csak papír alapon lehet biztosítani